Importing Data Stores (Veri Depolarını İçe Aktarma)

Logon/Startup Script (Oturum Açma/Başlangıç Komut Dosyası), USB Sürücüsü yöntemi veya SCCM çalışma modları kullanılırken ya da birden fazla AIT örneği dağıtıldığında bunlar tarafından oluşturulan veri depoları, tarama sonuçlarını birleştirecek merkezi bir AIT örneğine aktarılabilir.

Veri deposunu View (Görüntüle) çalışma alanından bir AIT örneğine aktarmak için Import (İçe Aktar) düğmesine tıklayın:

Bu işlem, Import All Files from Folder (Tüm Dosyaları Klasörden İçe Aktar) iletişim kutusunu açar. Bu, kullanıcının veri deposu dosyalarının bulunduğu yere gitmesini ve ardından Open (Aç) öğesine tıklamasına olanak tanır:

Bunlar, oturum açma komut dosyası veya tek bir veri deposu, DataStore.xml , USB bellek çubuğu veya başka bir ScanWin örneği üzerinden bağımsız bir tarama gibi bilgisayara göre adlandırılan bağımsız dosyalar olabilir. 

Bu işlem, AIT'ye seçilen klasördeki tüm veri deposu XML dosyasını/dosyalarını içe aktarması talimatını verir ve envanter verilerini yerel veri deposu örneği ile birleştirir. İçe aktarma işlemi tamamlandıktan sonra, yerel veri deposu yeniden yüklenir:

İçe aktarılan veriler daha sonra View (Görünüm) çalışma alanında kullanılabilir:

Birleştirilmiş bir raporu XLSX formatında dışa aktarmak için Exporting Report (Raporu Dışa Aktarma) bölümündeki adımları izleyin.